Voorzieningen

Gasterij Zoomland
In onze gezellige gasterij worden regelmatig leuke en gezellige evenementen gehouden zoals feestavonden, playbackshow, bingo, karaoke en nog veel meer.Vanaf heden is er elke zondag dansen met live muziek. U kunt ook gebruik maken van een drankje aan de bar of op ons prachtige terras als de Gasterij geopend is.

Internet op de camping
Wilt u tijdens uw vakantie toch gebruik maken van internet? Dat is bij ons mogelijk. Wij kunnen u internet aanbieden d.m.v. een draadloos netwerk WIFI Hotspot. Hiermee kunt u internetten bij uw caravan of tent, bij het zwembad of restaurant, kortom overal op de camping kunt u internetten. Dit door middel van een (Betaald) wifi ticket.

Sanitaire voorzieningen
Op onze camping zijn moderne sanitaire voorzieningen te vinden. Wasserette met wasmachines, droogtrommel, Douches en toilets.

Zwembad
Heerlijk genieten van het zwembad  op heerlijke zomerse dagen. Het water heeft meestal een temperatuur van 23 graden. U kunt hier heerlijk van de zon genieten op het terras. Natuurlijk mag een ijsje niet ontbreken, direct naast het zwembad verkrijgbaar in onze snackbar of kantine!