Stacaravan’s te koop

Chalet

Mooi dubbel Chalet te koop, op Camping Zoomland. Dubbel Chalet (7×9) met aangebouwd "klompenhok" op ruime dubbele staplaats, met een heerlijke tuinkamer (4×3) en schuur (2×1,5). De plaats is geheel betegeld en omringd met hekwerk met 2 toegangspoorten. Aan de achterzijde van het Chalet is er de mogelijkheid om op je eigen plaats je auto te parkeren.H

et Chalet is in 2019 geplaatst op de camping en daarna geheel voorzien van een nieuwe kunststof buitenkant en is daarna opnieuw geschilderd. Het Chalet is voorzien van dubbele beglazing, airconditioning en van centrale verwarming. Alle ramen zijn voorzien van (rol)gordijnen, en de ramen die open kunnen hebben horren. De leidingen van de centrale verwarming en de waterleidingen onder het Chalet zijn omwikkeld met thermolint.

Het Chalet heeft 2 grotere slaapkamers, voor 2 personen, en 1 kleinere slaapkamer voor 1 persoon. Alle kamers zijn voorzien van inbouwkasten. Het Chalet is voorzien van een ruime badkamer, met hoek douchecabine, wastafelmeubel en toilet. In de badkamer zit een extra straalkachel.

Het Chalet heeft ook een ruime keuken, met inbouwvaatwasmachine, een 4 pits kookplaat, inbouwkoelkast en inbouw combimagnetron. In de keuken staat een 8 persoons eettafel met stoelen. Naast de keuken is het woongedeelte met een erker. In het woongedeelte staat een hoekbank, een salontafel, een fauteuil en een TV meubel. 

Door de openslaande deuren in het woongedeelte loop je via een trap richting de buitenplaats. Op de buitenplaats staat een grote 6 persoon tafel met 6 stoelen. Ook loop je zo naar de tuinkamer. Deze is voor de helft dicht en voor de andere helft voorzien van oprolbaar zeil. Dus je kan altijd beschut zitten. In de tuinkamer staat een groot loungeset met tafel en is er de mogelijkheid om er een TV te zetten. Voor de warme dagen is de tuinkamer voorzien van een ventilator aan het plafond. Aan de buitenplaats staat ook de schuur, die praktisch is ingericht en voorzien van stroom.

De vraagprijs voor dit schitterende chalet is 45000,-

Heeft u vragen of wilt u het Chalet bezichtigen bel dan naar 06 51610855