Stacaravan’s te koop

Stacaravan plek 258

Voor 1 van onze gasten bieden wij deze ruime stacaravan met mooie ruime, nieuw aangelegde tuin aan op Camping-Zoomland in Bergen op zoom

Durft u door alle spook verhalen over caravans die van de camping afgehaald moeten worden geen caravan meer te kopen, koop dan deze caravan op onze camping en geniet er nog jaren van. Camping zoomland heeft jonge eigenaren die niet van plan zijn om de camping te verkopen.

Permanente bewoning is niet toegestaan, dus alleen recreatief gebruik! Camping zoomland is een super gezellige camping waar veel animatie is  in de zomer ook als volwassene kom je met de bingo, dans en kaart avonden niks te kort.

Wij beschikken over meerdere faciliteiten onderanderen:
Voetbalveld, zwembaden, cafetaria, restaurant, café, feestzaal, speeltuin, professionele sportschool, sanitaire unit en nog veel meer.

De caravan staat op een ruim kavel van 200m2 het is een prachtig hoekperceel waar u heerlijk tot rust kan komen.
Er staat een schuur op, u heeft uw eigen parkeerplaats en hij heeft een mooi nieuw aangelegd terras waar u heerlijk kunt vertoeven in de zon.D e caravan beschikt over:

* Inkom en Badkamer in de aanbouw
* Ruime woonkamer
* aparte eethoek/kamer
* 2 slaapkamers
* keuken
* aparte toilet
* kwalitatieve badgeizer (heerlijk douchen dus)H et stageld is betaald tm 31 december.

Vraagprijs: 8950,00

Voor meer info bel 0651610855

Stacaravan

Deze mooie chalet /stacaravan heeft een lengte van 1050 bij 380. Het chalet is pas gekeurd en voorzien van alle gemakken.

Dit jaar is er nieuwe airco geplaats, Voorzien van dubbelglas en het Chalet is voorzien van kunstof schroten, Ook Is het Chalet voorzien van een centrale verwarming.

Grote slaapkamer met tv en pvc vloer, Kleine slaap kamer ( nu een bergin ) luxe badkamer met pvc vloer, Nette keuken. En er is een Ruime woonkamer met pvc vloer.

Groot prieel 7 meter bij 4 met, Blokhut 1 is ook nog te gebruiken als slaapkamer 3 meter bij 3, Blokhut 2 is 4 meter bij 4 meter is voorzien van een slaapkamer met tv en wc en badmeubel

Groot zwembad van zodiac 3.66 rond grote vlonder met prieel erop dit jaar nog vernieuwt, Bloembak met 4 fruitbomen.

Staangeld is betaald tot 31.12.2022

Vraagprijs: 36000,00

Voor meer info bel 0651610855