Tarieven

Voor langkampeerders hebben wij op Camping Zoomland ook mogelijkheden. U kunt hierbij een keus maken tussen een seizoen- of een jaarplaats. Er zijn ook altijd wel enkele stacaravans of chalets te koop. U vindt meer informatie hierover bij Te koop.U kunt een van onze caravans huren. Indien u al een stacaravan of chalet heeft, bent u ook van harte welkom op Camping Zoomland!

Heeft u altijd vakantie? Of gaat u zodra het weekend begint graag genieten van de Brabantse gastvrijheid? Kies dan voor een seizoen- of jaarplaats op Camping Zoomland!

Vakantie vieren op de momenten die u het beste uitkomen in de periode van 1januari tot 31 december. U hoeft slechts 1 keer uw caravan met voortent op te zetten, waarna u heerlijk kunt genieten van alles wat Camping Zoomland u te bieden heeft.

Wilt u liever het hele jaar door genieten? Ook dat kan op Camping Zoomland. Ook onze jaarplaatsen zijn ruim opgezet ( vanaf 100,00m2 )en het hele jaar door beschikbaar. Deze plaatsen zijn uiteraard voorzien van rioolaansluiting, elektra tot 10 Amp en water!  Ook is er wifi aanwezig ( tegen betaling ) Zo heeft u het hele jaar door het vakantiegevoel!