Kamperen

Lekker vakantie vieren en kamperen in de buitenlucht. Camping Zoomland heeft mooie plaatsen voor uw caravan, camper of tent.

De kampeerplaatsen

Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet. U kampeert op gras. Wij hebben geen verharde plekken. De plekken zijn voorzien van een elektra-aansluiting van 10 ampère en desgewenst van een eigen waterkraan. Televisie ontvangt u via uw eigen schotel. Wij beschikken niet over een kabel aansluiting. Over het hele terrein kunt u, tegen betaling, gebruik maken van Wifi. Vergeet dus niet uw laptop in te pakken.

Voorzieningen

De camping beschikt over een sanitair gebouw, waar u  kunt douchen. Met één druk op de knop heeft u 5 minuten lang warm water. Uiteraard is er een wasserette op de camping aanwezig. Is uw gasfles leeg? Geen paniek. De receptie verkoopt gasflessen.  En dat is nog maar een kleine greep uit alle voorzieningen op het park.

Kamperen in het hoogseizoen

Hoewel het zonnetje in Nederland niet altijd te garanderen is, zult u op camping Zoomland in het hoogseizoen toch een zonnig verblijf beleven. In de zomervakantie is er volop vertier. Met een eigen restaurant, snackbar, recreatieteam en buitenzwembad hoeft u ons park in principe niet te verlaten, maar wij willen u ook zeker aanraden om de prachtige omgeving te verkennen.

Kamperen in het voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen is camping Zoomland een oase van rust. Gelegen midden in een oer Hollands landschap, is het een heerlijke plek om te kamperen, te ontspannen en te genieten van de natuur en de mooie omgeving. Met voldoende fiets,  en wandel mogelijkheden in de directe omgeving.

Meer info

Wilt u graag meer informatie over kamperen op camping Zoomland of reserveren? Onze medewerkers van de receptie staan u graag te woord. U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 9.00 en 17.00 op nummer 0165 -379 279.