Vaste Plaatsen

Wilt u langere tijd genieten van al hetgeen dat Camping-Zoomland u te bieden heeft? Huur dan een seizoen- of jaarplaats.

De vaste plaatsen liggen verdeeld over het terrein. De gevarieerde ligging biedt u volop keus. Een plek gezellig tussen de mensen, of juist wat afgelegen met veel privacy? Alles is mogelijk! Alle plekken hebben een minimale afmeting van 100m². Uiteraard is een grotere plek ook mogelijk. Uiteraard begeleiden wij u persoonlijk met het uit kiezen van een juiste plek.

Alle vaste plaatsen zijn voorzien van een 10 ampère elektra-aansluiting en uw caravan kan worden aangesloten op water en riolering. U beschikt over een eigen stroom- en watermeter, die aan het einde van het seizoen worden opgenomen en afgerekend.

Op onze vaste plaatsen kunt u terecht met uw eigen tourcaravan, maar in overleg met de parkdirectie is het ook mogelijk een stacaravan te plaatsen. Camping Zoomland heeft diverse stacaravans te koop van af € 3000,00.

Seizoenplaats

Een seizoenplaats beslaat de periode van 1 april tot 30 juni. Gedurende deze periode kunt u onbeperkt vakantie komen vieren en op deze manier ieder zonnestraaltje meepakken.

Jaarplaats

Wilt u de schoonheid van ieder seizoen op de camping ervaren, Kies dan voor een jaarplaats. U bent het gehele jaar van harte welkom op het terrein. Zo wordt de camping letterlijk uw tweede thuis. Permanent wonen op de camping in niet toegestaan.

Meer informatie over vaste plaatsen

Voor meer informatie over onze vaste plaatsen kunt u contact opnemen met onze receptie.