Parkeren

      Reacties uitgeschakeld voor Parkeren
Het is ongelofelijk maar waar, omdat er auto,s zijn die ondanks het bericht van vanmiddag alsnog geparkeerd blijven staan op de nieuwe opritten was er toe net een file van minimaal 5 auto,s doordat een recreant noodgedwongen op de weg moest blijven staan om te laden/lossen.
De bedoeling van die opritten is laden/lossen en vervolgens DIRECT parkeren op het vlaggenplein, parkeerplaats en afgezette voetbalveld, zodat een andere ook de kans krijgt om te laden/lossen. Ook mbt tot de hulp- en nooddiensten is het wenselijk dat de paden niet worden afgesloten.
Pas als het Vlaggenplein, parkeerplaats en afgezette stuk voetbalveld vol staan staan wij bij hoge uitzondering en pure noodzaak toe dat er geparkeerd word op de inritten.
Wie om 23:00 nog op een inrit geparkeerd staat kan een officiele parkeerwaarschuwing tegemoet zien. Ter verduidelijking 2 foto,s hoe trots ik ben dat de meeste de situatie begrijpen en 3 foto,s hoeveel vrije ruimte er op het moment v/d file nog beschikbaar was.
Hopende op uw begrip.