Slagboom gesloten

      Reacties uitgeschakeld voor Slagboom gesloten
Onze grasvelden zijn door het aanhoudende natte weer van de afgelopen week weer zijknat. Ze begonnen iets te drogen en toen regende er van de week weer een bak water overheen. Op het voetbalveld zijn er al weer meerdere auto,s weggezakt geweest.
De voetbalvelden ivm Djeno zijn voetbaltraining zijn niet voor niets deze week afgekeurd. Ook de grasvelden op de camping kunnen helaas nog geen auto,s eroverheen permiteren. Dus word de opening van de slagboom noodgedwongen uitgesteld tot nadere berichtgeving.
Het weerbericht is namelijk ook voor de komende periode niet heel hoopgevend. Daarnaast liggen ook de inritten van de graspaden nog open omdat deze momenteel bestraten worden. Die inritten zullen in de loop van volgende week klaar zijn, maar opening van de slagboom is echt afhankelijk van het weer de aankomende periode.
Met vriendelijke groet,
Fam. Vlasblom