Live muziek naar de zaterdagmiddag

      Reacties uitgeschakeld voor Live muziek naar de zaterdagmiddag

News update aan al onze recreanten, en horeca gasten

Het seizoen staat voor de deur en we zijn enthousiast en gemotiveerd voor 2023. Het word er in de wereld niet leuker op met uit de pan rijzende kosten. Des te meer rede om het op de camping gezellig te maken. We gaan ons best er voor doen er een leuk seizoen van te maken ❤!

Na onze nieuwjaarsborrel, welke ontzettend gezellig was, was het in onze horeca even stil.

We hebben in januari gefeest daar Bert en Petra hun 40 jarig trouw jubileum hadden en zijn daarna om dezelfde reden op vakantie gegaan. Onlangs zijn we nog even wezen skien waar de plannen zijn gesmeed voor het aankomend seizoen.

We zijn druk bezig de keuken en horeca op te frissen zodat we met een frisse start kunnen beginnen.

We gaan de LIVE MUZIEK van zondags verplaatsen naar de zaterdag zodat ook onze campinggasten hier deel vanuit kunnen gaan maken (zondags is een vertrekdag voor hun). Wij hopen hierdoor een groter publiek aan te boren, onze trouwe zondagsgasten, campinggasten, maar we gaan ook proberen nieuwe gasten ermee bekend te maken.

De 1ste staat gepland in het paasweekend op zaterdag 8 APRIL waarbij de rasentertainer CORNE VAN MEER het feest voor jullie gaat verzorgen.

Vervolgens is het de rest van het seizoen iedere 2de en laatste zaterdag van de maand van 16:00 tot 20:00 uur (ouderwetse tijd).

Vrije entree en iedereen is welkom.

Binnenkort brengen we weer de voorjaarsnieuwsbrief uit, maar we willen ook alvast verklappen dat we weer de altijd populaire paasbrunch gaan houden op zondag 9 april (1ste paasdag). Daar waar alles duurder word houden wij de prijs net als vorig jaar op € 15,- om het zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Uw kinderen tot 2 jaar eten met u gratis mee en kinderen van 2 t/m 10 jaar zijn € 10,-.

U kunt vanaf heden inschrijven t/m 2 april bij de receptie, via watchapp 0651610855 of per email info@camping-zoomland.nl

Ook hier geldt weer, het is bere gezellig en goed en iedereen is welkom !!

Vanaf het paasweekend zijn wij weer ieder weekend geopend om u van dienst te zijn. Dus ook met ons restaurant met heerlijke maaltijden en onze cafetaria voor afhaal, met onze heerlijke ECHTE VERSE PATAT die ook toegankelijk is voor iedereen, campinggasten, fietsers, passanten, dorpsgenoten, etc

Verdere informatie als openingstijden volgt nog, o.a. in de nieuwsbrief.

Tot gauw, familie Vlasblom