Informatie betreffende COVID-19 / Corona-virus

      Reacties uitgeschakeld voor Informatie betreffende COVID-19 / Corona-virus

We snappen dat er veel vragen zijn over het coronavirus (COVID-19) en het verblijf op Camping Zoomland. Camping Zoomland volgt de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de richtlijnen van de Nederlandse overheid en buitenlandse autoriteiten op de voet. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voor Camping Zoomland voorop.

De afgegeven adviezen en richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de GGD volgen we nauwlettend, zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken. Wij volgen hun adviezen strikt op. De richtlijnen kunnen terug gevonden worden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (www.rivm.nl).

Onze camping kan vooralsnog open zijn als iedereen zich strikt houdt aan de door ons opgestelde, met het RIVM overeenkomende onderstaande veiligheidsmaatregelen.

 1. Het trekkersveld en het sanitair gebouw zijn tot voorlopig 1 juni 2020 gesloten.
 2. In de receptie is een gebied voor u gemarkeerd en heeft contactloos pinnen de voorkeur.
 3. Alle openbare locaties (zoals kantine, sportschool en zwembad) zijn tot voorlopig 1 juni 2020 gesloten.
 4. Overwogen word of de snackbar met mogelijkheid tot afhalen toegepast zal worden.
 5. Op diverse plaatsen zullen informatieposters worden opgehangen. We verzoeken gasten de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 6. Om het persoonlijke en fysieke contact tussen gasten en recreatiemedewerkers te beperken zijn alle evenementen en activiteiten van het recreatieprogramma tot voorlopig 1 juni 2020 afgelast.
 7. We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak en desinfectie.
 8. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
 9. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren en dus geen klachten vertonen.
 10. Alle gasten worden verzocht gepaste afstand te houden tot andere gasten en de medewerkers van Camping Zoomland.
 11. Vooralsnog hebben we hier een veilige situatie en kunt u dus zorgeloos recreëren, maar neem hierbij de veiligheidsregels in acht. vooral die m.b.t. groepsvorming.
  • Ga bij voorkeur niet bij elkaar op visite en i.i.g. nooit in de caravans, die ruimtes zijn veelal te klein om de 1,5 meter afstand tussen personen in acht te kunnen nemen.
  • Daarom staan wij alleen visite van binnen de camping toe in de tuin.
  • Met een maximum van 3 personen van buiten uw gezin en alleen als uw tuin toestaat dat de afstand van 1,5 meter tussen personen haalbaar is.
 12. Vanaf heden is de camping gesloten voor bezoekers / mensen van buitenaf, m.u.v. eigen recreanten en nooddiensten.

Neem het serieus en houdt u aan de regels en verpest het niet voor uw mederecreanten !! Wij zullen bij een overtreding direct steevast handhaven door een tijdelijk campingverbod tot na de coronacrisis toe te passen met onmiddellijke ingang en zonder eerdere waarschuwingen.

 Nog steeds vragen? Neem dan contact op met ons via 0651610855.