5 km p/u

      Reacties uitgeschakeld voor 5 km p/u

Beste campinggasten,

Er zijn aardig wat klachten binnen gekomen van campinggasten die te hard over de camping rijden. De maximum snelheid op de camping is 5 km per uur (dit is stapvoets).

Vorig jaar heeft onze waarschuwing op de hardrijders onder u niet voldoende indruk gemaakt, daar er nog steeds regelmatig te hard is gereden . Indien wij constateren dat u te hard rijdt zullen wij de slagboompas direct deactiveren. Deze blijft dan tenminste 1 hele week gedeactiveerd en heractivatie kost zoals u weet € 15,-. Bij een 2e  of zelfs 3e overtreding wordt de sanctie termijn verdubbeld.

Alleen auto’s en motoren die geregistreerd zijn in onze administratie mogen op het terrein. Auto’s alleen parkeren op of voor eigen standplaats of op parkeerplaatsen. Plaatselijk verkeer zoals het bij elkaar op visite gaan is met de auto ten strengste verboden. Ook op deze overtreding staat de sanctie van de slagboom pas blokkade.

Het is niet toegestaan met een brommer of scooter op het terrein te rijden na 23:00 uur.

Ook bij ons op het terrein gelden de verkeersregels. De hoofdweg dient vrijgehouden te worden voor noodsituaties zoals brandweer, Ambulance. Reparaties van motorvoertuigen is op het terrein niet toegestaan. Na 23:00 uur mag er in geen geval anders dan bij noodzakelijke reden ( werk, ziekenhuis, doctor ) gereden worden op de camping.