Phantasialand

      Geen reacties op Phantasialand

Beste campinggasten, Na de leuke dag trip van afgelopen jaar naar Eurodisney, Wilden we dit jaar naar Phantasialand in Duitsland gaan.

Phantasialand – in Brühl, vlakbij Keulen – beleeft de hele familie attractiepret en phantastische shows van wereldklasse! Het attractiepark is prachtig en tot in detail gethematiseerd en biedt met de vele bijzondere attracties en spectaculaire shows het perfecte familie-uitje! In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. Van loopings en 60 meter hoge vrije vallen voor de moedigsten, tot grappige ballonartiesten en (gratis!) schminken voor de allerkleinsten: in Phantasialand beleeft jong en oud samen een perfecte dag!

Ontdek het volledig nieuwe themawereld Klugheim. Door dit mysterieuze vulkanische rotslandschap raast Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld! Deze spannende achtbaan verrast zelfs de dapperste achtbaanfans met twee megasnelle lanceringen en vliegensvlug bochtenwerk. De tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand heet Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort! Raik scheert tussen Taron en het machtige rotslandschap van Klugheim door: eerst vooruit en daarna nog eens achteruit! Een spektakel voor jong en oud.

Niet ver van Klugheim sta je ineens in Mexico, waar je op expeditie gaat in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld. Scheer door het themagebied Deep in Afrika in de bekroonde achtbaan Black Mamba en ga met de hele familie op muizenjacht in 3D-attractie Maus au Chocolat. Favoriet van velen is een ritje in de op hol geslagen mijntrein Colorado Adventure.

De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties en het wondermooie Wuze Town in de themawereld Fantasy. Al dat avontuur maakt hongerig en voor elke smaak is een uitgebreide selectie aan restaurants en snackpoints aanwezig. Wat denk je van een heerlijke verse pasta van restaurant Unter den Linden of de niet te versmaden tapasgerechten uit de keuken van restaurant Cocorico? Of schuif aan in de gezellige Rutmor’s Taverne en geniet van authentieke, dagelijkse kost in een huiselijke sfeer. Fans van de Aziatische keuken kunnen terecht bij Mandschu. Dat wordt smullen!!!

De prijs voor dit uitje is:

Leeftijdsgroep: tot 3 jaar gratis ( Legitimatie verplicht of Geboorteakte )

Leeftijdsgroep: 4 jaar tot 11 jaar 70,00 euro p/p

Leeftijdsgroep: 12 jaar en ouder 80,00 p/p

Heenreis : vrijdag 7 augustus 2020
Vertrek : 07:00 uur Bergen op Zoom, Weststraat 8, Camping Zoomland
Bestemming : 10:30 uur D Brühl, Berggeiststraße 31-41, Phantasialand

Terugreis : vrijdag 7 augustus 2020
Vertrek : 20:00 uur D Brühl, Berggeiststraße 31-41, Phantasialand
Bestemming : 23:30 uur Bergen op Zoom, Weststraat 8, Camping Zoomland

De inschrijving kunt u doen door een email te sturen naar : webmaster@camping-zoomland.nl 

Vermeld in de email de voornaam, achternaam, geboortedatum, caravannummer.

Je kan je inschrijven tot 30 juni. Let op dan moet de betaling ook binnen zijn

Er is plek voor 90 personen dus LET OP VOL IS VOL. De inschrijvingen geschied op volgorde van binnenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.