1ste blaasfestijn van de Zoomlanderij

      Reacties uitgeschakeld voor 1ste blaasfestijn van de Zoomlanderij

Beste muzikanten,

Hierbij willen we jullie uitnodigen om gezellig te komen spelen op het 1ste blaasfestijn van de Zoomlanderij. Nee wij zijn geen blaaskapel of dweilband maar de feestzaal waar vroeger de Zoomblazers hun kapellenfestival in hield.

Helaas bestaan de Zoomblazers als band niet meer maar toch blijft er bij verschillende oude leden iets kriebelen. Zelf weer een band oprichten zit er niet in maar misschien een blaasfestijn proberen op te zetten leek ons wel leuk . In 2019 is het door de korte voorbereidingstijd niet gelukt maar voor 2020 willen we het dan toch gaan proberen. Dus hierbij de uitnodiging om op Zaterdag 27 juni te komen spelen.

De Locatie waar dit gaat plaatsvinden is ;
Zoomlanderij
Weststraat 8 B
4623 RP
Bergen op Zoom

De exacte aanvangstijden kunnen we nog niet geven maar we proberen een leuk en gevarieerd programma te maken waarbjj we in de middag al kunnen starten en doorgaan tot laat in de avond. Met eventuele voorkeurstijden proberen we natuurlijk rekening te houden al is het niet altijd mogelijk om op de gevraagde tijd te kunnen spelen. De bedoeling is dat er door de band een half uur een optreden wordt gegeven,mag ook langer of eventueel 2 optredens.

Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben dan kunnen jullie contact opnemen met ;
Bep van Dam Creabep@hotmail.com of 0657794197
Mike Koster mike.koster@home.nl of 0637348386