Ode aan Hazes

      Reacties uitgeschakeld voor Ode aan Hazes

We maken vandaag de eerste artiest bekend voor het “Ode aan Hazes” feest in Bergen op Zoom op 11 april. Zanger Frank van Etten zal één van de toppers zijn op deze avond. Als jongetje van negen jaar zong de kleine Frank van Etten al de sterren van de hemel op feesten en partijen. Een doodgewone jongen van de straat met een passie. Hij groeide op in Lelystad en Amsterdam. Daar deed hij ook mee aan de eerste talentenjachten, het begin voor menig artiest.

Wat volgde waren de evenementen en markten. Met als drijvende kracht zijn vader Ton,werd Frank een ster die al snel zou rijzen. De grote doorbraak kwam met de inmiddels klassieker ‘Leef als een zigeuner’. Zijn deelname aan de eerste editie van het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen bleef niet onopgemerkt. Heel Nederland had Frank nu gezien.

Ook bracht Frank het Hazes-nummer “Wees zuinig op mijn meissie” opnieuw uit en zal deze en ook zijn eigen hits tijdens de Ode aan Hazes avond in Bergen op Zoom laten horen. Zorg dat u nu al zeker van uw kaarten bent via www.artiestenparade.com. Vanaf vandaag al verkrijgbaar tegen vroegboekkorting!