Programma Disneyland Parijs

      Reacties uitgeschakeld voor Programma Disneyland Parijs

De inschrijving voor Disneyland Parijs is gesloten. Het is dus niet meer mogelijk om je op te geven. Voor iedereen die WEL meegaan staat hieronder het reisprogramma vermeld.

In een Magisch Koninkrijk niet zo heel ver hier vandaan – ergens in de buurt van de plek waar iedereen een wens mag doen en dromen werkelijkheid worden – komen de klassieke helden en heldinnen van Disney tot leven in een sprookje dat nog heel lang en gelukkig zal duren. Bezoek dit Magische Koninkrijk! Geniet van de vele attracties en parades, maak persoonlijk kennis met Mickey, Minnie, Goofy, Pluto en alle andere wereldberoemde Disney figuren… Een bezoek aan Disneyland Parijs – het voormalige Eurodisney – is op elk moment van het jaar een feest voor jong en oud.

Naar verwachting zult u rond 10.00 uur aankomen bij Disneyland Parijs waar u wordt afgezet op de busparkeerplaats van de parken. Hier zal de chauffeur uw entreekaarten ophalen bij het groepsloket en aan u uitdelen. Vandaag kunt u zich de gehele dag vermaken in het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park. U kunt met uw 1-daagse entreekaart geldig voor 1 park, bij aankomst kiezen welk park u wilt bezoeken. U kunt daarna niet meer wisselen van park!

Bij de ingang van de parken worden tassen gecontroleerd. Drankjes mogen meegenomen worden in de parken, maar het is niet toegestaan de meegebrachte dranken in een van de restaurants te drinken.

Onderstaand het programma naar Disneyland Parijs.

Aantal personen: 85
Datum vertrek: vrijdag 9 augustus 2019
Aanwezig zijn voor bij de receptie: 03:30 – 03:45 uur
Vertrek: 04:00 uur NL, Bergen op Zoom, Weststraat 8, Camping Zoomland
Bestemming: 10:00 uur F, 77700 Coupvray, Boulevard de Parc, Disneyland
Datum retour: vrijdag 9 augustus 2019
Vertrek: 19:00 uur F, 77700 Coupvray, Boulevard de Parc, Disneyland
Bestemming: 01:00 uur NL, Bergen op Zoom, Weststraat 8, Camping Zoomland

Wees op tijd want de bus vertrekt klokslag 04:00

LET OP: Vergeet niet u legitimatie bewijs van uzelf, Partner & Kinderen mee te nemen.