Disneyland Parijs

      Reacties uitgeschakeld voor Disneyland Parijs

Beste campinggasten,

Op vrijdag 09 augustus 2019 willen we met minimaal 60 personen naar Disneyland Parijs. Uiteraard mogen er ook meer dan 60 deelnemers mee, Maar minimaal 60 personen. De kosten voor dit leuke dagje uit zijn 100,00 euro P/P voor iedereen vanaf 4 jaar of ouder. Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis.

Campinggasten die meedoen met de caravanlotto krijgen 5% korting p/p 

Mocht u het bedrag niet ineen keer kunnen betalen mag u ook deelnemen aan de spaarregeling. Dit houd in dat u voor ieder kind of volwassen(en) die mee gaat bijvoorbeeld 12,50 per maand betaald tot het bedrag van 100,00 per persoon is voldaan. Uiteraard mag u ook het bedrag in een keer betalen.

Het totale bedrag moet uiterlijk 1 juni 2019 betaald zijn voor zowel de spaarregeling alsmede voor als u het bedrag in een keer betaald.

Wilt u deelnemen aan dit leuke dagje uit kunt u zich inschrijven via webmaster@camping-zoomland.nl Vermeld in de email de volgende gegevens:

1 Naam

2 Aantal personen die meegaan

3 Geboortedatum van alle personen

4 Caravannummer

5 Spaarregeling ja of nee

LET OP: U kunt zich alleen via de email opgeven. Inschrijven kunt u tot 1 januari 2019. VOL=VOL 

Betalingen voor de spaarregeling of het bedrag in een keer kunt u alleen doen bij Peter de Jonge ( Caravan 42 ) Dit geld ook voor de aanmelding. 

Betalingen via de bank kunt u doen naar: NL72INGB0748588949. Ten name van: PAA de Jonge. Onder vermelding van: Disneyland Parijs.

Inclusief

  •   Privé vervoer per luxe touringcar, die de gehele reis bij u blijft.
  •   Opstapplaats Camping-Zoomland.
  •   Uw eigen chauffeur; tevens uw reisleider.
  •   1 Dag entree Disneyland Parijs tot 1 park naar keuze.
  •   1 lunchpakket p/p.

Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Peter de Jonge ( Caravan 42 )