Kidzclub Pasje

      Reacties uitgeschakeld voor Kidzclub Pasje

Beste campinggasten,

Zoals u al heeft gehoord wordt de caravanlotto gekoppeld aan een kidzclub pas. Er zijn bij het rondgaan van de caravanlotto een aantal vragen gesteld omtrent het pasje wat iedere deelnemer van een caravan gaat krijgen. Hier een uitleg hoe het nu precies werkt.

Het pasje dat u krijgt als u meespeelt met de caravanlotto is geldig voor alle gezinsleden die vermeld staan op uw caravan plaats. U bent met bijvoorbeeld 5 personen ingeschreven op uw plek dan komt er op het pasje te staan het volgende. Caravannummer, Naam, 2 volwassenen, 3 kinderen.

Ook is het pasje geldig voor uw kleinkind(eren) die bij u op bezoek komen. Uiteraard geld dit niet als u eigen kind een stacaravan  heeft, Die zal dan zelf mee moeten doen met de caravanlotto.

Als de pasjes zijn uitgedeeld zal u of uw kind(eren) bij elke activiteit het pasje mee moeten nemen om deel te mogen nemen aan een van de  activiteiten. Heeft iemand geen pasje bij zich of iemand bij zich waarvan wij weten dat hij of zij niet bij het pasje horen, kan die persoon wel mee doen met de activiteit maar betaal dan hiervoor 2,- p/p per activiteit.

Bij verlies van het pasje kunt u gratis eenmalig een nieuwe aanvragen bij Peter of Jeffrey. Mocht uw het pasje weer kwijt zijn, Dan kost een nieuw pasje 2,50.

Doet u nu nog niet mee, maar u wilt toch nog meedoen met de caravanlotto, dan kunt u zich na 12 mei 2018 aanmelden bij Petra Vlasblom.

LET OP: Bent u geen lid van de Kidzclub dan betaalt u en uw eventuele kinderen  p/p per activiteit 2,-

Heeft u nog vragen dan kunt altijd terecht bij Peter of Jeffrey.