Caravan-Lotto

      Reacties uitgeschakeld voor Caravan-Lotto

Beste campinggasten,

Vanaf As weekend zal er weer begonnen worden met de inschrijving voor de caravan-lotto. Ondergetekende ( Peter ) zal vanaf vrijdag 20-04-2018 de caravans rond gaan met de vraag of u mee wilt doen. Doet u mee dan zal er op de lijst een vinkje gezet worden dat u heeft betaald en dingt u mee naar de week prijs. Net als afgelopen jaar wordt de opbrengst verdeeld over 15 weken, De helft van de opbrengst wordt uitbetaald aan de winnaar van die week, en de andere helft gaat in de activiteiten pot. De kosten bedragen 15,00 per caravan voor alle 15 trekkingen. De planning is om vanaf zaterdag 12 mei te beginnen met de 1e trekking ( Onder voorbehoud ). Alle trekkingen (15 weken ) zullen op de website bekend worden gemaakt.