Paaseieren zoeken

      Reacties uitgeschakeld voor Paaseieren zoeken

Op Tweede Paasdag is de Paashaas weer op Camping-Zoomland. De voorbereidingen zijn in volle gang om de vele eieren op deze dag te kunnen verstoppen. Om 12.00 uur wordt het startsein gegeven door de Paashaas, en zal het zoeken naar alle paaseieren losbarsten.

We hebben ook dit jaar weer zoekgebieden voor de leeftijden 1-6 jaar & 7-12 jaar. Voor iedereen dus een eerlijke kans om paaseieren te vinden. De gevonden eieren worden na afloop geteld en de gene met de meeste paaseieren wint de 1e prijs. Ook kan er weer gezocht worden naar het gouden ei.

Na het paaseieren zoeken, zal de Paashaas de winnaar(s) bekend maken met de meeste paaseieren, En de winnaar(s) van het gouden ei. Ook wordt de winnaar van de kleurwedstrijd bekend gemaakt. Wie weet ben jij de gelukkige vinder en neem je ook nog eens een fantastische prijs mee naar huis!

Wij zien iedereen graag op maandag 2 april.